top of page

OM PROJEKT TRIVSEL

Hjælp til stress og smerte. Meditation. Mindfulness. Undervisning.

Forestil dig...

...to kvinder der igennem de sidste næsten 20 år, har beskæftiget sig professionelt med, og haft, personlige erfaringer med livet og livets udfordringer på krop og sind.

     

Forstil dig så disse to kvinder der til et møde der handlede om noget helt andet, kom til at tale om alle de mennesker, der er ramt af smerter eller stress og ikke har de fantastiske redskaber der til, for kommer igennem stressen hen til et liv med trivsel igen  eller at leve et godt liv på trods af de smerter der ligger som tung sky henover hverdagen.

 

At beslutte og handle
Det tog os ikke lang tid at beslutte os for, at nu skulle det være. Vi ville give noget af vores erfaring og viden videre til mange andre og mange flere end dem, som vi møder i vores professionelle hverdag indenfor stressrådgivning og mindfulnessundervisning.
Siden det første lille skridt har vi ikke mødt nogen som synes, at det var en dåglig ide og vi har ikke mødt nogen, som ikke ville holde et møde med os, sparre med os og invitere os med ind. 

 

Imødekommenhed

Det har allerede nu, været en fantastisk rejse ud i imødekommenhed og velvilje. Og  i skrivende stund ved vi, at der er allerede er mennesker der går og venter på at komme på næste TrivselsHold i TrivselsOrganisationen.


Kærlig hilsen
Tina og Louise   
Initiativtagere og projektansvarlige

SAMMEN SKABER VI TRIVSEL

INITIATIVTAGERE

FRIVILLIGE

Tina Eldrup Pedersen

Louise Vælds

Dorte Lindharth
Tina Grosen

Ulla Søgaard Andreasen

Betina Andersen

Benny Dunn

RÅDGIVERE

Nisanthhi Thiyaharajah
Johnny Lassen

SPØRGSMÅL OG FORSLAG
ER VELKOMNE!
Louise Vælds

LOUISE VÆLDS

PD. Psyk. &
Underviser på Stresshold
Tina Eldrup

TINA ELDRUP PEDERSEN

NLP Coach &
Underviser på smertehold
Samtale, behandling, rådgivning, coaching, terapi, samtale.
bottom of page