top of page

INITIATIVTAGERNE

VORES BAGGRUND OG INTENTION
Louise Vælds
PD. Psyk. med speciale i stress, trivsel og kommunikation.

Jeg har 20 års erfaring med blandt andet trivsel, kommunikation, kriser, stress og menneskers mentale sundhed. “Jeg har valgt at være den ene af to initiativtagere til TrivselsFabrikken fordi jeg som stressekspert oplever et kæmpe umødt behov for afhjælpning af stress.

   

Hvis man ikke tør, ikke har råd eller ikke er borger eller medarbejder et sted, hvor man får et tilbud når man rammes af stress, så er man ilde stedt og kan føle, at man står meget alene med sin tilstand. Det vil jeg så gerne være med til at afhjælpe.

Tina.E_2.jpg
Tina Eldrup Pedersen
Mindfulness Instruktør
& NLP Coach

Jeg har undervist i mindfulness siden 2011. Mit speciale er indenfor håndteringen af kroniske smerter og den stresstilstand smerterne sætter kroppen i, samt mindfulness og trivsel. Siden 2 års alderen har jeg haft børneleddegigt og har i mange år siddet i kørestol, så hver dag bruger jeg selv mindfulness til at håndtere smerter og livets andre udfordringer.

 

Årsagen til at jeg sammen med Louise Vælds valgte at søsætte TrivselsFabrikken er at jeg selv har mærket hvor værdifuldt det er at få redskaber til at håndtere smerter og stress. Derudover mener jeg det er vigtigt at vi med TrivselsFabrikken gør de værktøjer vi har til rådighed tilgængelige for nogle som ellers ikke havde muligheden for at få dem.

 

Ud over en akademisk baggrund er jeg uddannet mindfulness underviser hos Dansk Mindfulness Akademi og som NLP coach hos The Leadership and Coaching Group.

bottom of page